ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

part 2 - uptown shah alam .

Posted by Amir Aidid - -

cakkkk ! kezutt ke ? HAHA . well , in my previous post , ame ade cite bout kami ke uptown shah alam right . well , uptown shah alam was fine , wish for it and find it there . almost everything you can get it there . dari pakaian , makanan hingga laa ke haiwan peliharaan . :O macam macam hadaaa . BHAHA .


so , actually that night , ame pakai this oversized spec . and how was it ? nice tak ? please say it nice . *hardlywinkwink* i bought it at uptown shah alam and terus pakai . haha . yes , ame tahu im kinda late , ye laa . orang laen dah bosan pakai spec besar nie , tapi ame baru beli semalam . HAHA . -___-" tak kesah laa , asal kan ame dapat ape yang ame nak . kannn ?


mesti you all cakap , haish , gambar ame ngan budak nie lagi .. -___-" to tell you the truth , we , both of us , ada thousands of gambar bersama . HAHA . well , great memories , great moments should be captured in pictures form . right ?

im glad that aneff joined us last night , as he always busy with his stuffs and things . LOL . jyeah , we did everything last nie . nyanyi along the way to shah alam . gelak like crazy dalam kereta till orang dalam kereta sebelah pandang . non-stop makan and minum . haha . like seriously , me myself really enjoyed last night . thanks guys .


as soon as ame balik dari melaka ,
can we keluar jalan jalan lagi tak ?




10 Responses so far.

  1. a m e says:

    to siti aziz ; HAHAH . nah nah , ambek nie , nak tengok somell tak kamu pakai spec bosar tuu . HAHAH .

    btw , happy sunday !

  2. Siti Aziz says:

    tak come ase sebab HIDONG TAUKE ITIK BESAU!! hahahahahaha...

  3. a m e says:

    to siti aziz ; HAHA . tak pe kann . hidung ame pun besar gak . HAHA .

  4. a m e says:

    to aneff ; erk . ye ke somell ? macam tak berapa nak somell je , gumuk ade laa . BHAHA .

  5. A N E F F says:

    gumuk itu somel laa . tak gumuk tak somel ..

  6. a m e says:

    to aneff ; HAHAH . ye ke ? thats the main reason nape aku nak gumuk kan diri aku . lalala .

    *sambil tarik babat kau* BAHAH .

  7. Afsar says:

    Ruginya tak dapat join aritu~

  8. a m e says:

    to afsar ; hey , tak pe kann . still have a next time . yang penting kau dpt spend some quality time with your housemate . dengan kami bila bila buleh . ;)