ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

happy belated birthday !

Posted by Amir Aidid - -

post tertunda . *due to busyness* BHAHA .

HAPPY BELATED BIRTHDAY HALIPAH ! 16TH MARCH hari tu kann ? huhu . maaf laa baru nak wat post hari nie . busy laa lately . *ye ke busy ?* HAHA . alang alang tu ame masuk kan laa sekali bout kita makan makan kat mcd tadi . huhu . jamak orang kata . kan kan ?

so , heres for you . :)


aaumm ! haa , koyak mulut makan burger tu . haha . so , her name Halipah binti Poli , but we call her adik . she is from sarawak . wuu . jauh kaa merantau ? well , bak kata pepatah , menuntut ilmu biar sampai ke negara China , am i right ? so , shes my classmate and i really really adore her ! hoho . statement ame . haha . ame dah anggap die macam kakak dah . ;)


fries adalah sesuatu yang wajib okayy ! curah atas dulang , tabur black pepper banyak banyak and gaul ! haha . sedap ohh . tak kesah laa orang nak cakap ape . masing masing ade cara sendiri makan fries . alaa mereka tu , tak perlu nak cover sangat laa makan fries , burger sume sopan sopan . hakikat nye , semua macam rimau kann ? ;) you know what i mean .


me , the birthday girl and Sufri . yes , kami bertiga je . huhu . haa , Sufri tu laa yang belanja adik . huhu . dari minggu lepas adik minta Sufri belanja makan , ingat kan cuti sabtu ahad , adik dah lupa but then pagi pagi isnin tadi , die text/call sufri . TUNTUT ! HAHA . naseb awak laa Sufri . :))

to Halipah ; take care girl ! walau kat mana pun adik berada ingat ame tau . huhu . and most important thing is , just be yourself . okayy ? friend forever kann ? ;)


sangat berbesar hati ada kawan seperti Halipah .




3 Responses so far.

  1. Dda Ly says:

    wawawaaaa makanan itu mencengkam jiwakuu..lapaa lapaaaaa! huhu *mode: blom bekfes..hehe*

    meh ke rumah..
    ~kisah anak²~
    keep in touch ye..♥♥♥

  2. a m e says:

    to dda ly ; laa , nape tak breakfast lagi nie ? breakfast kan penting , masuk angin nanti perut tu . go go and grab your breakfast dulu . okayy ?