ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

holy day , friday !

Posted by Amir Aidid - -

salam .

last friday , after class we went to bukit bintang . i was like sooo happy to be there . *macam tak pernah pergi kann* BHAHA . kami pergi sana pergi . me , sufri and madi and we went there by sufri's kancil . mencabar dan penuh gelak tawa perjalanan kami ke sana . ame kat kete tu , tak sempat tarik nafas , asyek gelak je ! :)) ohh , kami ke sana untuk servis lappie madi , ntah ape masalah nye ntah . :|


madi . penyeri perjalanan . like seriously , sepanjang perjalanan tu ame gelak je . semua gara gara die . kami gelak kan , this red old van . the van is old but , sangat laju . and the van tak kesah orang lain pun , kereta , lori , bus semua die potong . potong kanan ade , potong kiri ade . HAHA . and the van also langgar lampu merah dengan slumber nye . hebat kann that old van . so , kami ingat kan kami dah tak dapat jumpa lagi laa that red van . but , few meters after the lampu merah yang van tu langgar , kami perasan that van tersadai tepi jalan . HAHA .

lapar lapar around bukit bintang tu , kami pi makan kejap kat low yat . low yat and bukit bintang sebelah sebelah , siapa yang kaki jalan tu , haa tau laa die . so , the one yang tekun makan nie , sufri . die laa yang memandu kami ke sana . well , thanks sudi layan kerenah kami berdua . madi tu memang banyak kerenah nye . HAHA . ame tak kann ? ame baikkk . :O


sebelum balik ke puncak alam semula , haa kami jemput si zarul nie kat kl central . die dari pulang melawat ibu die . alhamdulillah sekarang ibu zarul semakin pulih . tapi mari laa sama sama die doa kan kesejahteraan ibu zarul ye . take care aunty ! ubat jangan lupa makan .

madi , ingat kat this red old van lagi tak ?
BHAHAHA .




4 Responses so far.

  1. pegi makan x ajak pon. sobs. T_T

  2. a m e says:

    to fzaeyzzah ; alolo . next time ame ajak ye . okayy ? nak tak , nak tak ? :))

  3. Anonymous says:

    Hahahhaha.....glew la perjlnn aritu.....siyes glew....hahahhaha

    -madi 'O' hahahhaha

  4. a m e says:

    to madi ; HAHA . best kann . pengalaman nie tak dpt kat mne mne tau . hoho :3