ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

akhirnya berkatil juga ! :)

Posted by Amir Aidid - -


omg . after more than a month tidur beralaskan the-so-called toto , akhir nye ame berkatil juga ! well , the thing is ame tak kesah tidur beralaskan toto , tapi for the past few days kann ame tak berapa sihat , food poisoning . so , im thinking of , best nye dapat baring atas katil ! gosh ! *mengeluh*

tu laa cerita nya , masa sihat , tak kesah pun nak jaga tidur , position tidur , tempat tidur semua . bila dah sakit macam nie , hah , baru laa mengagau nak cari katil kann . saket badan ohh tidur hari hari beralaskan toto . bangun pagi tu , bunyi bunyi tulang . haha .

to zarul ; kita kongsi dulu tau katil nie . ada rezeki nanti kita beli double-storey bed ya . okayy ? alangkah indah nye tidur beralaskan tilam ohh . BHAHA :))



dear God , terima kasih kerana kau mendampingkan aku ,
dengan orang yang baik baik . ;)




7 Responses so far.

  1. Anonymous says:

    nya madah ka???hahaha

  2. a m e says:

    to eera ; seronok laa . hilang mungkin nanti sakit badan nye . HAHA . tengah kurang sihat nie , i want something yang selesa . wahh . HAHA .

    to anonymous ; HAHA . komen my post laen kali duduk laa jauh jauh . nie duduk depan pc ame , ame nmpk laa . HAHA . btw , terima kasih , noor fadzliana haridan ! BHAHA :))

  3. woa... santek katel... hurmm beg kalet cekelet tu pun lawa.. yg kmu pegang tu.. nak 2 bole??

  4. a m e says:

    to shin ; HAHA . tak laa sampai macam tu katil ame . haha . simple bed je . nak lega kan sakit sakit badan .

    bag tu ? ohh , eastindia nye bag . santek kan ? one of my favorite bag tu . ;)

  5. A N E F F says:

    aku datang nnt aku nk tido mane ? =.=

  6. a m e says:

    to aneff ; masih luas ahh bilik tu . haish . datang je laaa . kau pernah lak kisah nak tido mne . :O